Ge för Livet butik

Caféansvarig till Norrköping 75%

Längtar du efter ett arbete där du får möjlighet att utveckla caféet i vår Second hand-butik med syftet att bli Norrköpings mysigaste café? Har du ett miljöengagemang, och vill bidra till att vårt café blir en ännu viktigare och härligare plats att hänga på? Då kanske du är den vi söker!

Om oss
Ge för livet Secondhand är en Ideell förening och har idag fem second hand-butiker: Norrköping, Finspång, Huskvarna, Örebro City och Örebro Nasta. Överskottet från butikerna går till Evangeliska frikyrkans (EFK) internationella projekt mot fattigdom. Projekten har tre fokusområden: barns rättigheter, att ge förutsättningar till hållbar försörjning och att hjälpa människor ut ur människohandel. En del går även till lokala initiativ och projekt i de städer där butikerna är placerade.

Kärnverksamheten handlar om försäljning av skänkta varor och bygger på frivilliginsatser av volontärer samt ett stort antal människor från olika samhällsaktörer.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och skapa ett café med goda bakverk och god mat där våra kunder och gäster trivs. Vi vill att du har blick för servering och upplägg med finess som passar målgruppen.

Du kommer att baka, laga enklare luncher och servera våra gäster, samt beställa varor till bakning, matlagning och försäljning. Caféet är en viktig och integrerad del av vår butik som bidrar till trivsel och en relationell stämning. I vårt koncept ges även möjlighet att i samarbeta med butikschefen levandegöra cafét ytterligare genom att arrangera event, föreläsningar, konserter mm.

Om dig
Vi ser att du är en person med erfarenhet av café/restaurang och är van vid att ge god service. Du har inblick i riktlinjer och bestämmelser gällande livsmedelshantering. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och flexibel.

Om anställningen
Arbetsveckan är tisdag till fredag, dessutom en lördag i månaden. Tjänsten är 75 %.

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV skickas till butikschef mattias.hjertton@geforlivet.se senast 21 april. Vi är i behov av personal omgående så tjänsten tillsätts så snart vi har rätt kandidat och kommer därför intervjua löpande under ansökningsperioden.