Ge för Livet butik

Chaufför & medarbetare 75% till Finspång

Är du en serviceinriktad och flexibel chaufför som gärna arbetar med kroppen? Gillar du dessutom hållbar försäljning och vill göra världen och Finspång till en bättre plats? Då är det dig vi söker!

Om rollen
Nu söker vi på Ge för livet second hand, Finspång en chaufför kombinerat med butikssäljare. Du kommer framförallt att arbeta som chaufför (B-bil) där du hämtar varor som vi får skänkta till oss. Du blir därmed butikens ansikte utåt och behöver vara serviceinriktad och lösningsfokuserad. I lastbilen åker du sällan ensam, olika medarbetare följer med på körningarna. Vi ser därför att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga

Som butikssäljare är din viktigaste uppgift att finnas tillgängligt för kunderna och inspirera till hållbar försäljning. Arbetsuppgifterna innebär även kassatjänst, värdering, prissättning av varor, lagerarbete, varumottagning samt uppackning och viss exponering i butik.

I den här rollen kommer du också att handleda personer som gör sin dagliga verksamhet, arbetstränar eller har praktik hos oss. Du kommer också att ansvara för butiken när butikschef och biträdande inte är på plats. Detta är ett fysiskt krävande arbete och du behöver därför vara i god fysisk form och tycka om att arbeta med kroppen.

Vi söker dig som är
- Serviceinriktad
- Flexibel
- Ansvarstagande och strukturerad

Krav
- Be-körkort
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då arbetet innefattar daglig handledning och kontakt med såväl kunder som medarbetare.
- Butiksvana är meriterande

Om oss
Ge för livet Secondhand är en Ideell förening och har idag fem secondhand-butiker. Överskottet från butikerna går till Evangeliska frikyrkans (EFK) insamlingsprojekten i över 30 länder med fokusområden: främja barns rättigheter, motverka människohandel och bidra till hållbar försörjning och fattigdomsbekämpning.

Vi som aktör definierar oss som din lokala second hand på respektive ort då vi önskar hjälpa dem som står utanför arbetsmarknaden. Dessutom finansierar en del av vårt överskott även lokala projekt som gör staden bättre. För att överskottet ska blir så stort som möjligt och gynna så många som möjligt globalt och lokalt är vi beroende av att kunder skänker varor till försäljning åt oss.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 %, provanställning kommer att tillämpas. Skicka in CV och personligt brev till butikschef Anna-Carin Abrahamsson (anna-carin.abrahamsson@geforlivet.se) senast 25/10-23. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen in med din ansökan!